Ponta: Sunt convins că noul Guvern a fost votat şi de foşti colegi liberali

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a susţinut că nu se aştepta ca noul Guvern să fie validat cu o asemenea majoritate şi a arătat că este convins că voturile în favoarea Executivului au fost primite şi de la parlamentari liberali.

„Nu mă aşteptam la o asemenea majoritate, sunt convins că este vorba şi de foşti colegi liberali, foşti colegi de USL, şi de alţi parlamentari care au înţeles că de fapt noi aplicăm un program pe care l-am gândit şi îl vrem pus în practică împreună”, a spus Ponta.
Guvernul Ponta III a primit, marţi, votul Parlamentului, fiind întrunite 346 opţiuni favorabile, în timp ce 192 senatori şi deputaţi s-au exprimat „împotrivă”.
Pentru validare erau necesare minimum 288 de voturi.
Parlamentarii au votat secret cu bile asupra proiectului de hotărâre privind modificarea structurii şi a compoziţiei politice a Guvernului României. La propunerea liderului deputaţilor PSD, Marian Neacşu, a fost introdus în proiect articolul potrivit căruia Guvernul şi-a asumat programul de guvernare cum a fost prezentat în şedinţa comună din 21 decembrie 2012, angajamentele USL fiind preluate şi asumate de formaţiunile politice care compun şi susţin actualul Guvern.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: