PONTA ARE INTERES SA DESTABILIZEZE PNL

Marian Petrache, șeful campaniei PNL pentru europarlamentare, a declarat în această seară că tactica PSD și a premierului Ponta nu e aceea de a încerca să detensioneze situația și să rezolve criza din USL ci să provoace, să susțină și să întreține o revoltă în PNL la adresa președintelui Crin Antonescu.

În scenariul anunțat de Petrache, premierul Victor Ponta și PSD îi vor lăsa pe liberali să se vadă fără beneficiile guvernării și să pornească o revoltă în interiorul partidului. În acest scenariu, PSD ar miza pe aripa dizidentă a lui Crin Antonescu, care ar prinde putere după ieșirea de la guvernare și ar putea forța un Congres al PNL, în urma căruia Antonescu să fie schimbat, iar noua conducerea PNL să revină la guvernare.

Premierul Victor Ponta a precizat că va lăsa o mână întinsă liberalilor, pe care îi va accepta în Guvern dacă se răzgândesc, chiar și după retragerea de la guvernare. Premierul a explicat că portofoliile miniștrilor PNL vor fi preluate de actualii miniștri, iar interimatul va fi prelungit la maxim.

sursa: http://www.stiripesurse.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: