Nicolescu nu mai este presedintele CJ Arges

În urmă cu doar câteva minute prefectul Cristian Soare a semnat ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.
Prefectul Cristian Soare (care provine din PNL) a decis în această dimineață să emită ordinul privind încetarea mandatului de președinte al lui Nicolescu (PSD) ca urmare a conflictului de interese în care s-a aflat acesta, conflict descoperit de Agenția Națională de Integritate și confirmat, definitiv și irevocabil, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Urmează ca, interimar, atribuțiile funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș să fie preluate de unul dintre cei doi vicepreședinți, respectiv de Florin Tecău (PSD). Prefectul va înștiința Guvernul asupra ordinului emis astăzi, iar Guvernul va decide ulterior data alegerilor anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.
Rămâne de văzut dacă ordinul va fi atacat în justiție, după cum anunțau vineri lideri ai PSD Argeș. Președintele executiv Tudor Pendiuc și secretarul general Florin Tecău au declarat atunci că nu există temei legal pentru revocarea lui Constantin Nicolescu, deoarece, susțin ei, legea nu prevede pierderea funcției de președinte de consiliu județean în cazul conflictului de interese, speță demonstrată de ANI și confirmată apoi, definitiv și irevocabil, de Curtea Supremă în privința lui Constantin Nicolescu.

sursa: http://www.epitesti.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: