Dupa doua saptamani de tacere, Traian Basescu nu a avut nici un cuvant de spus romanilor nemultumiti

Uniunea Social Liberala a luat act cu stupoare de discursul halucinant si total rupt de realitate al presedintelui Traian Basescu. Dupa aproape doua saptamani de tacere, Traian Basescu nu a gasit niciun cuvant pentru nemultumirile si solicitarile protestatarilor, preferand in schimb sa atace in mod incalificabil opozitia.

Nici macar in ceasul al doisprezecelea Traian Basescu pare sa nu inteleaga ca astfel de atacuri, total nedemne pentru un detinator al functiei celei mai inalte in stat, nu vor putea sa acopere nemultumirea romanilor.

Mai mult, prin ignorarea totala a celor care protesteaza zilele acestea in strada, in tot mai multe orase, Traian Basescu arata inca o data cat de mult ii desconsidera si dispretuieste pe cetatenii Romaniei, datorita carora a ajuns in functia pe care o ocupa vremelnic.

Iesirile nervoase ale lui Traian Basescu nu pot sa acopere faptul ca majoritatea covarsitoare a romanilor nu mai au incredere in reprezentantii actualei puteri, doresc un alt presedinte, un alt guvern si organizarea de alegeri anticipate.

Anunțuri

Un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: