PNL este alaturi de protestatari

Evolutiile din ultimele zile au aratat ca Romania se misca si se misca intr-un mod semnificativ. Manifestatiile de protest, la care au participat din ce in ce mai multi oameni in din ce in ce mai multe orase, in cele mai importante orase ale Romaniei, ne arata clar ca suntem nu in fata unor incidente sporadice, nu in fata unor actiuni organizate punctual si conjunctural de o forta politica sau de o structura de alta natura, ci ca suntem in fata semnelor unei nemultumiri majore, ale unei tensiuni sociale care se manifesta prin aceste forme de protest.

Exista o singura solutie politica pentru toate aceste probleme si pentru toate aceste tensiuni. Aceasta solutie politica este, cum am mai spus-o, alegerile anticipate. Oamenii din strada, peste tot, de la Bucuresti la Timisoara, de la Constanta la Cluj, cer in acest moment demisia presedintelui, demisia guvernului, schimbarea acestui parlament care s-a compromis din toate punctele de vedere in fata cetatenilor Romaniei, in fata electoratului Romaniei, in fata opiniei publice din Romania.

Incepand de astazi, vom cere si membrilor si sustinatorilor nostri, ai partidelor noastre, ai Uniunii Social Liberale, sa se alature pasnic protestului public, pentru ca in momentul in care Traian Basescu si oamenii lui si-au batut joc de ani de zile de Romania in halul acesta au facut-o din convingerea stupida, din convingerea pe care a avut-o si Nicolae Ceausescu, ca se poate orice in tara aceasta, ca in tara asta oricat i-ai calca in picioare pe oameni, oricat le-ai incalca drepturile, oricat i-ai duce la limita subzistentei, nimeni nu se revolta niciodata, ca in tara asta e suficient sa ameninti, sa santajezi, sa intimidezi.

Daca Romania are o sansa de a-si apara democratia si de a iesi din situatia in care a intrat, ea se datoreaza oamenilor care sunt in strada acum si dumneavoastra!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: