PDL, un partid de tot Halloween-ul

Chiar daca l-am importat de la americani, Halloween-ul ar trebui sa fie declarat „Zi Nationala a Romaniei sub guvernarea PDL” si asta pentru ca, sub ciuma portocalie,taranoastra a trait cea mai de groaza perioada de dupa Revolutie. Deghizati sub sintagme gen… „reforma statului”, Guvernul „Alba ca Zapada si piticul porno” a terifiat o intreaga natiune, suficient de mult incat majoritatea romanilor abia asteapta sa-l arunce la cosul de gunoi al istoriei. In Arges, reprezentantii Guvernului in teritoriu sunt aidoma celor de la centru. Practic, nici macar nu este nevoie sa se deghizeze in ceva de Halloween, pentru ca ei deja lucreaza… sub acoperire. Va dam numai cateva exemple!
1.Mircea Andrei, liderul PDL Arges, lucreaza deja sub deghizarea de procuror, acesta facand rechizitorii peste rechizitorii, avertizand cine si cand va fi arestat, cine si cand va primi bani de la Guvern, cine si cand se va trezi cu mascatii la poarta, cine si cand va fi invitat la spriturile PDL, cine si cand, din propriul partid, va fi sacrificat.
2.Stefan Lazaroiu deja s-a costumat in candidat pe colegiul Curtea de Arges, toti adresandu-i-se cu apelativul „domnul deputat”. Ii dorim sa se bucure pe deplin de aceasta perioada, singura in care va putea sa se joace de-a parlamentarul.
3.Prefectul Gogu Davidescu, desi se declara apolitic, umbla deghizat numai in verde. Dar nu pentru ca are vreo nostalgie dupa perioada in care a fost padurar, ci pentru ca PDL a renuntat la portocaliu pentru verdele-eco, crezand ca o culoare poate sa spele patru ani de guvernare de groaza.
4.Gabriel Bratu, de cand il stim, este „generalul de groaza”. Pe unde este el, pe acolo este si scandalul
5. Cristina Diculescu, presedinta Organizatiei de femei a PDL, umbla deghizata in permanenta in femeia de „succesuri” in afaceri, in familie, pe langa familie, in ciorba de perisoare, ce sa mai, o adevarata femeie intre femei, motiv pentru care a fost comparata cu Elena Ceausescu, o alta tovarasa multilateral-dezvoltata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: