Revine Doctor House!

Sezonul 8 din mult asteptatul serial Doctor House, avandu-l in rol principal pe actorul britanic Hugh Laurie, revine incepand cu luna octombrie. Totusi, cateva schimbari majore o sa aiba loc in urmatoarea serie, vedeti care sunt acestea mai jos.

Incepand cu inceputul anuntam faptul ca mult asteptatul sezon 8 al serialului american Doctor House o sa revina in grila de programe FOX incepand cu prima parte a lunii Octombrie, mai exact primul episod o sa fie transmis in data de 3 octombrie.. Noi cei care nu traim in SUA o sa putem sa urmarim serialul cu bunavointa si generozitatea celor care vor urca pe torente serialele, probabil cu o mica intarziere de 24 pana la 48 de ore de la transmiterea oficiala de peste ocean.

Fanii adevarati nu privesc acest lucru ca pe o problema.

Trecand acum la partea mai putin placuta a povestii, adica la vestile proaste, blogul oficial DR. House din Romania anunta cu regret faptul ca Lisa Edelstein, adica Dr. Cuddy, directorul spitalului si iubirea lui Gregory House nu o sa mai apara in urmatorul sezon. Si nu…, din pacate nu este doar o modalitate ieftina de a atrage atentia asupra serialului, asa cum foarte multi au mai speculat pana acum, ci este un anunt oficial chiar din partea actritei care a decis sa nu-si mai reinoiasca contractul pentru urmatorul sezon, spunand ca doreste ca dupa 8 ani de filmari „sa mearga mai departe catre noi provocari”.

Asadar, intriga povestii pare ca se complica, iar actiunea pare ca nu o sa se mai axeze pe viata sentimentala a personajelor. Odata cu anuntul „trist” de mai sus se naste o intrebare fireasca: Oare cum s-au gandit producatorii sa mentina atentia telespectatorilor inca un intreg sezon? Ramane de vazut.

Intr-un final, la capitolul bursa zvonurilor, producatorii par ca vor sa ne ofere niste hinturi despre cum o sa arate noul sezon prin urmatoarea stire: „Jennifer Morrison (Cameron) a declarat ca s-ar intoarce la House daca i s-ar ivi oportunitatea.”

Ttitlul primului episod din noul sezon este intitulat “Dark Matter” (Materie Intunecata) si este scris de Peter Blake.

Sursa: yuppy.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: