Pagani Huayra: Masina de 1 milion de Euro interzisa in America

Americanii au respins acesta bijuterie italiana care costa aproximativ 1 milion de euro. De ce? Nu ofera siguranta la standardele din Statele Unite.

Putini isi permit sa cumpere o Pagani Zonda Huayra. Masina a fost catalogata la pretul de 1 milion de euro si astfel numarul comenzilor a devenit, brusc, limitat.

Nicio problema pentru producatorul italian in acest sens, dar lovitura de teatru, pentru ca se simte usor izul unei „conspiratii comerciale”, a venit din partea unei comisii din Statele Unite care nu a aprobat importarea acestui bolid si implicit nu si-a dat acordul ca masina sa poata circula pe soselele americane.

Motivul invocat, probleme la capitolul siguranta, subdiviziunea: airbaguri.

Se pare ca producatorul italian nu se ridica la pretentiile de siguranta pe care americanii le doresc, iar astfel, masina de 1 milion de euro, din titlul de „exclusivista” a devenit imediat, „ultra-exclusivista”.

Ca sa ajungem si la capitolul performante, trebuie sa mentionam ca Pagani Huayra poate atinge 100 de km in doar 3,5 secunde si poate dezvolta aproximativ 700 de cai putere.

Micuta fabrica unde bolidul Pagani Huayra este produsa numara doar 60 de angajati, astfel doar 5 masini se pot produce intr-un an, dar directorul de marketing al companiei a declarat ca exista planuri de  extindere a capacitatii de productie pana la 10 masini pe an, incepand cu 2013.

Fie ca americanii vor putea sau nu sa circule cu aceasta masina in tara lor, Pagani Huayra este o super-masina care se va vinde ca painea calda in Europa si in Orientul Mijlociu. Totusi, reprezentantii companiei sustin ca problema comercializarii bolidului in SUA este doar de moment, iar standardele impuse de americani se pot „negocia” in viitor.

Sursa: yuppy.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: