Zilele orasului Mioveni – 10 – 14 august

In perioada 10 – 14 august, orasul Mioveni sarbatoreste 526 de ani de la prima atestare documentara a localitatii. Consiliul Local Mioveni, Primaria si Centrul Cultural au pregatit  un program incarcat cu spectacole, competitii sportive, lansare de carte, s.a.

Pe 10 august, ora 09.30, la Primaria orasului Mioveni va avea loc deschiderea oficiala a Zilelor orasului Mioveni, iar la ora 10.00, Biblioteca oraseneasca va gazdui o lansare de carte, ocazie cu care va fi inaugurat si Centrul de Internet pentru Public. La ora 20.00, pe platoul Casei de Cultura se va desfasura concursul de Baby Rally.

Ziua de 11 august este rezervata iubitorilor de sah, pentru ca pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor se va desfasura „Cupa Vasile Costescu” la Sah, editia I, organizata in parteneriat cu Asociatia de Tineret Muntenia.

A treia zi, 12 august in Mioveni va poposi Festivalul International de Folclor „Carpati”. Ansambluri din Belgia, Israel, Malta, Slovacia, Spania, Turcia si Letonia vor defila pe bulevardul Dacia in jurul orei 17.30, dupa care vor sustine o reprezentatie in centrul civic.

Pe 13 august, la ora 11.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Dacia va avea loc „Cupa orasului la Darts”, editia I. Incepand cu ora 12.00, pe pista de la BEMO se va desfasura concursul de Rallycross, iar la ora 19.00 in centrul civic vor urca pe scena: Tom Boxer, Spin, DJ Miki Love, MC Marian Matei, DJ Dark, Bogdan Popoviciu, ETER si Ion Moise Badulescu.

Ultima zi, 14 august, este dedicata muzicii populare. Dupa premierea competitiei la rallycross de la ora 15.30 in centrul civic va avea loc concertul extraordinar al Ansamblului Maria Tanase din Craiova „La cazanu’ lu’ Petrica”. Vor urca pe scena  solistii: PETRICA MITU STOIAN, NICULINA STOICAN, MARIANA CAPITANESCU, CONSTANTIN ENCEANU, FILUTA BOGDAN, LILIANA POPA, LAVINIA BIRSOGHE, MARIUS MAGUREANU, ANETA SISU, MANUELA MOTOCU.

Zilele orasului Mioveni se vor incheia cu un foc de artificii.

Programul complet al manifestarilor

10 AUGUST

-Ora 09.30: Deschiderea oficiala a Zilelor orasului Mioveni, in sala de sedinte a primariei orasului Mioveni;

-Ora 10.00: Inaugurarea Centrului de Internet pentru Public – serviciu gratuit de biblioteca, infiintat prin programul national BIBLIONET si lansarea volumului „Tabloul singuraticului” de Nicolae Ioana, la Biblioteca orasenesca Mioveni;

-Ora 20.00: Baby Rally – pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor Dacia.

11 AUGUST

-Ora 10.00: Cupa „Vasile Costescu” la Sah, editia I, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor Dacia Mioveni;

12 AUGUST

-Ora 17.30: Festivalul International de Folclor „CARPATI”. Participa ansambluri din Belgia, Israel, Malta, Slovacia, Spania, Turcia, Letonia.

13 AUGUST

-Ora 11.00: Cupa orasului Mioveni la Darts, editia I, la Casa de Cultura a Sindicatelor Dacia Mioveni;

-Ora 12.00 – 17.00: Concurs de rallycross, pe pista BEMO.

-Ora 19.00: Concert muzica usoara: Tom Boxer, Spin si DJ MIKI LOVE, MC MARIAN MATEI, DJ DARK, BOGDAN POPOVICIU (PARTY POSITIV CU RADIO 21, concursuri cu premii), ION MOISE BADULESCU.

14 AUGUST

-Ora 11.00 – 15.00: Desfasurare concurs de rallycross.

-Ora 15.30 – 16.00: Premiere concurs de rallycross.

-Ora 19.00: Concert extraordinar „La cazanu’ lu’ Petrica” al Ansamblului „Maria Tanase” din Craiova cu solistii: PETRICA MITU STOIAN, NICULINA STOICAN, MARIANA CAPITANESCU, CONSTANTIN ENCEANU, FILUTA BOGDAN, LILIANA POPA, LAVINIA BIRSOGHE, MARIUS MAGUREANU, ANETA SISU, MANUELA MOTOCU.

-Foc de artificii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: