Terminalul iPhone 5 va fi lansat de Apple pe 5 septembrie

Apple va lansa telefonul mobil iPhone 5, în SUA, în 5 septembrie, iar pe pieţele internaţionale o lună mai târziu, scrie telegraph.co.uk.

iPhone 5, pe 5 septembrie, acesta este ultimul zvon care circulă legat de viitorul terminal Apple şi aparţine unui site italian. Această dată este susţinută şi de blogul Boy Genius Report care scrie că operatorii din Statele Unite au început să îi instruiască pe angajaţi pentru lansarea iPhone 5 din septembrie. Pe blog se mai arată că Apple face în prezent angajări în magazinele sale pentru a face faţă lansării.

Apple a lansat în fiecare an un terminal iPhone în cadrul Worldwide Developers Conference, care se ţine în luna iunie. Anul acesta, americanii nu au anunţat niciun terminal şi se speculează că acesta va fi prezentat în septembrie atunci când Apple îşi înnoieşte gama de playere muzicale iPod. Tot în septembrie este aşteptat şi noul sistem de operare iOS 5.

Apple a comercializat 20,34 de milioane de terminale iPhone în trimestrul doi, devenind cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume după volum, depăşind Nokia şi Samsung. Apple a vândut peste 100 de milioane de terminale iPhone de la lansarea primului model, în anul 2007.

Sursa: capital.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: