Se deschide Baza de Agrement din zona Bemo

Incepand de vineri, locuitorii orasului Mioveni, dar si cei din zonele limitrofe, sunt invitati sa mearga la strand si sa isi petreaca timpul liber intr-un mod activ.

Suntem pregatiti sa le asiguram cele mai bune servicii in zona de agrement. Totul este reparat, modernizat, igenizat, iar din data de 17 iunie ne asteptam la o prezenta mare. In ultima luna, angajatii Primariei au lucrat continuu pentru a face Baza de la Bemo sa fie primitoare pentru iubitorii de plaja si agrement. S-au facut multe reparatii, nisipul a fost improspatat, iar toate instalatiile sunt functionale. Serviciile medicale, de paza și ordine publica, dar si cele de salvamar vor fi de calitate si la dispozitia cetatenilor. Fac un apel la cei care vor beneficia de serviciile oferite de Baza de Agrement din zona Bemo sa respecte normele de securitate si indicatiile personalului de indrumare” – a declarat primarul Ion Georgescu.

Programul de functionare a strandului va fi de luni pana duminica, intre orele 09.30-21.00, iar pretul biletelor va fi de 5 lei pentru adulti si 2 lei pentru elevi si studenti.

Sursa: agpress.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: