Noaptea muzeelor in Arges

Peste treizeci de muzee din toata tara sarbatoresc in anul 2011 Noaptea muzeelor, propunand publicului expozitii diversificate, spectacole, proiectii si evenimente speciale interactive.

Muzeul Judetean Arges invita publicul sa viziteze, cu ocazia Noptii Muzeelor 2011, sectiile de Istorie-Arheologie, Ecologie-Stiintele Naturii si Galeria de Arta “Rudolf Schweitzer Cumpana”.

Pe fatada cladirii muzeului vor fi proiectate filme documentare.

Program Noaptea Muzeelor: 19.00-01.00

Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti organizeaza expozitia temporara „Vine un timp odat’ ” (in bolnita banului Radu Golescu). Vizitatorii vor face o calatorie in timp si spatiu, experimentand atmosfera unui restaurant din perioada interbelica, cu Foxtrot si Charleston, rochii franjurate si muzica anilor ’30.

Expozitia de fotografie „Arta intr-o lume a tacerii” (in conacul Golestilor) realizata de persoanele cu dizabilitati din cadrul Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, filiala Arges.

Se adauga expozitiile permanente ale Conacului de la Golesti, Foisorului lui Tudor Vladimirescu si Scolii Slobode Obstesti – sectiile de istorie si etnografie.

18.00-24.00 – Spectacol nocturn in parcul muzeului

Recitaluri de muzica usoara, folk, clasica, prezentate de elevi ai colegiilor si liceelor pitestene: Dinu Lipatti, Zinca Golescu, I.C. Bratianu, Alexandru Odobescu, Ion Barbu si grupul studentesc EFFATTA al Asociatiei Surzilor din Pitesti.

Program Noaptea Muzeelor: 9.00 – 24.00

Programul Noaptii Muzeelor la nivel national aici.

Sursa: ZeroAbsolut.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: