O insulă croată ar putea fi numită Facebook

Primarul oraşului croat Hvar, situat pe insula cu acelaşi nume, propune ca o insulă mai mică din zonă să fie numită Facebook. Potrivit ziarului croat 24 Sata, primarul Perino Bebic a trimis deja o scrisoare fondatorului reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg. Bebic îl invită pe Zuckerberg să-şi petreacă vacanţa de vară la Hvar, cunoscută ca cea mai însorită insulă din Marea Adriatică.

 Vom oferi mai multe informaţii după ce primim răspunsul lui Zuckerberg şi sperăm că acest lucru se va întâmpla în curând, a spus Bebic.

Potrivit zvonurilor, dacă americanul acceptă ideea, numele Facebook va fi primit de insula Veli Vodnjak care face parte din arhipelagul Pakleni Otoci.

Aproximativ 30 la sută dintre croaţi au cont de utilizatori la Facebook. Primarul şi locuitorii insulei Hvar speră că numirea unei insule după reţeaua de socializare va atrage mai muţi turişti în zonă.

Insula Hvar este şi acum o destinaţie preferată pentru multe persoane celebre, precum proprietarul Formulei 1, Bernie Ecclestone, şi designerul Giorgio Armani.

Sursa: http://www.agerpres.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: