Un eveniment inedit: “Mioveni Folk 2011”

Consiliul Local Mioveni, Primaria si Centrul Cultural, in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor „Dacia”, organizeaza in data de 2 mai, editia I a Festivalului National de muzica Folk “Mioveni Folk 2011”.

Acest festival se adreseaza interpretilor de muzica folk din intreaga tara care indragesc acest gen si cuprinde o singura sectiune si anume interpretare muzica folk.

Concursul este deschis oricarui interpret sau grup folk, format din maximum 5 membri, care poate prezenta cel putin doua creatii proprii, durata maxima a acestora fiind de 8 minute. La festival se pot inscrie doar persoanele cu varsta minima de 16 ani.

Pentru inscriere participantii vor expedia, pana la data de 20 aprilie, o caseta sau un CD demo cu piesele propuse pentru concurs, interpretate voce si chitara si un CV in vederea realizarii pliantului de sala cu date proprii si date din activitatea desfasurata in domeniu.

Organizatorii vor asigura cazarea si masa concurentilor admisi in concurs pe perioada desfasurarii acestuia. Un juriu de specialitate format din personalitati (TV – RADIO, artisti profesionisti consacrati si reprezentanti ai administratiei locale) va acorda celor mai buni concurenti urmatoarele premii: premiul I – 1.000 de lei, premiul II – 700 de lei, premiul III – 500 de lei.

Sursa: agpress.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: