Campania “Romania Prinde Radacini” in orasul Mioveni

Consiliul Local Mioveni, Primaria, Realitatea TV si Ocolul Silvic Pitesti vor demara in data de 16 aprilie 2011 de la orele 9.00-14.00, campania “Romania prinde radacini”. Astfel, peste 15.000 de puieti, vor fi plantati pe un teren de aproximativ 3,5 hectare in zona Faget-Colibasi (Izvorul Tamaduirii).

Initiatorii acestei campanii in orasul Mioveni sunt Realitatea TV, Senatorul PSD de Arges Serban Valeca si Primarul Orasului Mioveni, Ion Georgescu.

Proiectul “Romania prinde radacini” a inceput dupa inundatiile care au afectat Moldova in vara anului 2008 si este primul proiect social care trateaza atat cauzele, cat si efectele unui dezastru ecologic. Campania face parte din programul de responzabilizare sociala “Cod Verde”, lansat de grupul Realitatea-Catavencu si care vizeaza implicarea activa in problemele de mediu.

La acesta actiune vor participa peste 500 de voluntari – persoane publice, elevi ai scolilor din oras, sportivi, jurnalisti, salariati ai platformei ICN, FCN, Dacia –Renault si agenti economici din oras.

Primarul Ion Georgescu face un apel catre locuitorii orasului Mioveni care doresc sa participe ca voluntari la aceasta actiune sa se inscrie la secretariatul primariei pana la data de 14 aprilie 2011.

Inscrierile se pot face de luni pana vineri de la orele 8.00- 20.00 sau la tel/fax0248/260.500.

Plecarea se va face organizat, din fata Primariei Mioveni, incepand cu ora 8.30, cu mijloace de transport puse la dispozitie de catre Primaria orasului.

Sursa: agpress.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: