PDL – INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA

DRAGI ROMANI, IMAGINEA UNUI EROU NATIONAL, UN SIMBOL AL REZISTENTEI SI AL LUPTEI IMPOTRIVA ASUPRIRII POPORULUI NOSTRU – AVRAM IANCU, A FOST BATJOCORITA DE CATRE MAGHIARI IN DATA DE 15.03.2011, SUB PRETEXTUL UNEI SARBATORI NATIONALE A VECINILOR NOSTRI DE LA NV! DECLARATIILE PREMIERULUI UNGAR – ORBAN – NU AU FACUT DECAT SA CONFIRME CA EVENIMENTELE DE LA MIERCUREA CIUC NU SUNT IZOLATE, CHIAR SUNT INCURAJATE DE UNII REPREZENTANTI AI GUVERNULUI UNGAR, DECLARATII SI ACTIUNI CE AMENINTA CHIAR VIITORUL STATULUI UNITAR ROMAN!

SI CUM (NU) REACTIONEAZA REPREZENTANTII NOSTRI DIN CONDUCEREA STATULUI?!

GUVERNUL ROMANIEI, PREMIERUL ROMANIEI, MINISTRUL DE EXTERNE AL ROMANIEI, presedintele ROMANIEI – TOTI REPREZENTANTI LEGALI CU ATRIBUTIII IN POLITICA EXTERNA – PRIN LIPSA LOR DE REACTIE PUBLICA – NU AU FACUT DECAT SA APROBE TACIT DENIGRAREA NOASTRA CA POPOR – PRIN SUBMINAREA PUTERII EXEMPULUI, EXEMPU DE LUPTATOR PENTRU RECUNOASTEREA NOASTRA CA POPOR, CA STAT AL UE, INDEPENDENT SI UNITAR!

BOC(POC), COANA ELENA, PROFA DE ARITMETICA ANASTASE, MAGICIANUL (UITE FLOTA NU E FLOTA) BASESCU VAND ROMANIA FELIE CU FELIE! NE VOR VINDE SI PE NOI!

AJUNGE! PANA AICI! PD-L TREBUIE SA DISPARA DIN VIITORUL ROMANIEI INCEPAND DE AZI! TREBUIE SA PROTESTAM SI SA LE ARATAM „CONDUCATORILOR NOSTRI IUBITI” CA NOUA NE PASA DE ROMANIA!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: