O mireasa de imprumut

Consiliul Local Mioveni, Primaria si Centrul Cultural, in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Dacia, invita locuitorii la teatru.

Piesa „O mireasa de imprumut”, in interpretarea actorilor Teatrului Al. Davila din Pitesti, va fi jucata la Mioveni pe 31 martie, ora 18.00 in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor.

Comedia “O mireasa de imprumut” amuza prin rasturnarile de situatie ticluite de autoarea suedeza Astrid Lindgren. Pe scurt, povestea ar fi urmatoarea: pentru a o mosteni pe matusa lui, tinarul Julius Jullen trebuia sa se logodeasca. Isi cauta disperat o iubita, pentru ca matusa urmeaza sa-l viziteze. Atrage o colega de pensiune in acest joc, numai ca aceasta este logodita, la rindul ei. Ulterior, apar si logodnicul colegei, dar si matusa lui. In finalul peripetiilor, tinarul se va logodi cu o alta persoana, care locuieste si ea in pensiune. Din distributie fac parte actorii: Cornelia Niculescu, Lia Deaconu, Catalin Mirea si Petrisor Stan.

Spectacolul “O mireasa de imprumut” a fost selectat sa participe la Festivalul Internaţional de Teatru  de la  Casablanca  din Maroc, care va avea loc in iulie.

Intrarea este gratuita!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: